Activitats per a grups

Podeu gaudir d’un entorn natural únic, ambient acollidor i  bon menjar amb la família o els amics durant tot l’any. Turisme familiar, associacions, clubs esportius, grups d’amics, esplais i AMPAS. A la casa de colònies El Rourell hi trobareu tot tipus d’informació turística de la comarca de la Garrotxa, activitats i llocs d’interès.

Cultura, lleure i esport

Des del Rourell us proposem una àmplia oferta d’activitats lúdiques, culturals i esportives per realitzar en família i grups per realitzar durant la vostra estada a la casa.

Activitats escolars

Un gran ventall d’activitats pensades i estudiades per educadors i pedagogs, per tal  que els nens gaudeixin d’una estada molt divertida i alhora educativa.

Granges de la comarca

Un recorregut per les granges Mas La Coromina, La Xiquella i La Fageda, on podreu conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la llet i els productes làctics, així com el dia a dia d’una granja de vaques.

Salts d'aigua i gorgs

Com un paradís d’aigua enmig de volcans, a la Garrotxa trobareu molts gorgs i salts d’aigua. Si voleu gaudir-ne amb tranquil·litat visiteu aquests indrets durant la primavera o la tardor, és espectacular.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

    INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics. 

    Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@corriolserveis.com

    Informació Addicional: Pot ampliar la informació accedint als Avisos Legals.

    He llegit i accepto la Políticia de Privacitat