Santa Pau, vila medieval

Un viatge al Parc Natural de la Garrotxa

Els alumnes participaran en un viatge al cor de la Garrotxa i concretament a Santa Pau i voltants d’aquesta vila medieval.

En primer lloc, hauran de treballar aspectes de la comarca i del Parc Natural a partir de textos, mapes i informació diversa com si preparessin un viatge turístic. Després, durant l’estada, hauran d’estar molt atents a totes les visites que es facin per entendre i aprendre que és la vila medieval de Santa Pau i el seu entorn volcànic.

Tot això ho faran amb l’ajut de la càmera fotogràfica, el quadern de treball i tot el material que aniran utilitzant durant el trancurs del viatge.

Al final, una altra vegada a l’escola, acabaran de confeccionar la guia i trauran conclusions de l’estada i dels aspectes més rellevants observats durant les visites.

ROL DEL CRÈDIT

Els alumnes representen propietaris de diferents agències de viatges que volen oferir visites a la zona volcànica de la Garrotxa. Les rutes que volen oferir tindran com a indrets d’interès espais emblemàtics de la zona volcànica, especialment els volcans i altres zones d’interès botànic i paisatgístic, i a més, també volen promocionar la visita a la vila medieval i màgica de Santa Pau i el seu entorn. Per tal de poder oferir unes rutes de qualitat i poder elaborar una bona guia turística per als futurs clients, els “tour-operadors” hauran de desplaçar-se a la zona a fer una estada de tres dies amb la finalitat de conèixer els encants i els costums de la comarca de la Garrotxa.

Cada agència de viatges estarà representada per un grup d’alumnes que treballaran conjuntament per tal de crear una bona guia turística.

Finalment, quan la guia turística ja estigui feta, els representants de l’agència de viatges n’hauran de fer la presentació pública.

OBJECTIUS DIDÀCTICS 

 • Conèixer els diferents elements que integren el paisatge i els factors que els condicionen.
 • Reconèixer i dimensionar diferents tipus d’incidència de l’home i de la història en el paisatge i llurs causes, conseqüències i dinàmiques.
 • Aprendre a tractar, interpretar, sintetitzar i comunicar la informació.
 • Aprendre actituds de respecte, conservació i aprofitament dels recursos humans, naturals i tècnics.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

  INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics. 

  Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@corriolserveis.com

  Informació Addicional: Pot ampliar la informació accedint als Avisos Legals.

  He llegit i accepto la Políticia de Privacitat