Crèdits de Síntesi a la Garrotxa

A la casa de colònies El Rourell hem dissenyat una sèrie de treballs de síntesi per alumnes de secundària, que combinen perfectament l’aprenentatge i descoberta de l’entorn amb activitats lúdiques al vespre.

La vida rural a l'Edat Mitjana

Com vivia la gent a la Garrotxa i a la major part de la Catalunya rural durant l’edatmitjana. Organització social i política. Artesania, art, edificis civils i religiosos, les guerres i revoltes, el paisatge, l’explotació de la terra …

Santa Pau, vila medieval

Els alumnes participaran en un viatge a la Garrotxa i concretament a Santa Pau i voltants. En primer lloc, hauran de treballar aspectes de la comarca i del Parc Natural a partir de textos, mapes i informació diversa com si preparessin un viatge turístic

Els sistemes naturals

Rutes, itineraris i activitats per la Garrotxa relacionats amb la geobotànica, ens ajudaran a entendre els diferents sistemes naturals que tenim en el nostre territori i la diversitat de flora i fauna que podem observar.

Terra
de volcans

Visites guiades per conèixer els fenòmens relacionats amb el vulcanisme. Itineraris pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Montsacopa, museu dels volcans, Fageda d’en Jordà, etc.

Viure
entre volcans

En aquest crèdit del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa estudiarem totes les característiques de la comarca de la Garrotxa: el medi natural, la demografia, les indústries, el paisatge, els impactes ambientals, etc.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

    INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics. 

    Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@corriolserveis.com

    Informació Addicional: Pot ampliar la informació accedint als Avisos Legals.

    He llegit i accepto la Políticia de Privacitat