Colònies escolars a la Garrotxa

Educació infantil

Els més petits gaudiran de les colònies en l’entorn únic de la Garrotxa. A través de la imaginació i la complicitat dels monitors es traslladaran a un món màgic.

Colònies Primària

Les activitats de les colònies de primària tenen una elevada qualitat pedagògica a l’hora que ofereixen un ampli camp de treball per als alumnes.

Colònies d'ESO

En un ambient de convivència i amistat, els nois i noies viuran unes colònies a la Garrotxa molt especials, amb emocions i experiències en plena natura.

Monitors 24 hores

Colònies amb monitors o amb l’acompanyament dels pares de l’AMPA. 

Els monitors i l’equip de la casa de colònies El Rourell es fan càrrec de tot: venim a buscar als nens a l’escola amb el nostre autocar, gaudim d’unes fantàstiques colònies amb activitats molt divertides, convivim tots plegats amb companyerisme i amistat.

També poden ser els mateixos pares els que vinguin a buscar als nens a la casa de colònies i us organitzem un bon dinar de germanor. Els nenes i nenes tornen a casa amb una bonica experiència per explicar als pares.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

    INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics. 

    Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@corriolserveis.com

    Informació Addicional: Pot ampliar la informació accedint als Avisos Legals.

    He llegit i accepto la Políticia de Privacitat