Ecomuseu de la Vall d'en Bas - Can Trona

Centre d’interpretació del patrimoni natural i cultural

L’Ecomuseu de la Vall d’en Bas, Can Trona – Centre de Cultura i Natura , és un espai de presentació del territori i del medi, un centre d’interpretació del patrimoni natural i cultural, així com un centre informador i articulador d’activitats i iniciatives vinculades amb els recursos culturals, naturals i productius del territori.

Pantalles interactives d’última tecnologia per conèixer la fauna, flora, història i tota la informació de la zona, serà un joc per als nens i joves. La visita es realitza a peu des de la casa de colònies El Rourell (900 metres).

Activitat ideal per a l’amplicació de crèdits de síntesi i quadern de treball.

Disposa d’un majestuós auditori on es projecten audiovisuals informatius i pel·lícules. El centre d’interpretació també és un espai de recepció de visitants de la Garrotxa que informa i vetlla per informar de les millors experiències.

Com arribar al Rourell?

Contacta amb el Rourell

    INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes, serveis i activitats, també per mitjans electrònics. 

    Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@corriolserveis.com

    Informació Addicional: Pot ampliar la informació accedint als Avisos Legals.

    He llegit i accepto la Políticia de Privacitat